Získejte 20 % slevu na permanentku do Factory PRO

Rok 2021 byl vrcholem dlouhého období, v rámci kterého jsme slyšeli ze všech stran:  ,,Nemohu cvičit, protože mají zavřeno,” ,,Nemohu cvičit a hýbat se, protože není dobrá doba,” ,,Přibral jsem, protože jsem na homeoffice.” Kdo z nás jednu z těchto vět či častých výmluv za poslední rok neslyšel nebo ji sám nevyslovil.

Nebojme se vrátit se ke zdravému a sportovně založenému životnímu stylu. Obzvlášť v době neustálých epidemií, pandemií a dalších, je příprava našeho organismu naprosto základním aspektem, jak se chránit a nemocem bránit.

A jelikož lidí, kteří již mají dost výmluv přibývá, rozhodli jsme se toto dle nás správné rozhodnutí společně s naším partnerem pražským fitness centrem Factory Pro podpořit.

Masážní pistole MISURA

Podmínky a doba trvání akce

Naším společným cílem je rozhýbat Česko a podpořit návrat k pohodlnému, ale sportovně založenému životnímu stylu. Při zakoupení masážního přístroje MISURA podle Vašeho výběru napište do políčka pro slevový kód text CLENSTVI20 – získáváte tak 20% slevu na libovolné členství v posilovnách Factory PRO, které jsou známé především špičkovými trenéry. Když si tedy zakoupíte permanentku na rok, ušetříte tak až 2200 Kč. To určitě stojí za to! Zasportovat si a uvolnit endorfiny tak můžete v posilovně Factory Pro na ulici Hradčanská nebo na Smíchovském nádraží. Celá akce trvá do konce roku 2021 a slevový poukaz je třeba uplatnit ve Factory Pro do konce března 2022.

Masážní pistole MISURA MB1Pro

Masážní pistole MB1Pro

Profesionální masážní pistole. Provozní doba 8 hodin, Baterie Li-ion 2500mA.

Do e-shopu

Masážní pistole MB3 s funkcí powerbanky

Masážní pistole MB3 s funkcí powerbanky

Provozní doba 3-4 hodin, Baterie Li-ion 2000mAh.

Do e-shopu

Výhody masážních pistolí MISURA

Masážní pistole MISURA jsou ruční masážní přístroje, které tlakovými pulsy zasahují hluboko do svalové tkáně. Těmito pulzy dochází k eliminaci svalových uzlů, zlepšení krevního oběhu a uvolňování svalů. Masážní zařízení má několik nástavců, které jsou využitelné na různé části těla. MISURA nabízí několik modelů masážních pistolí. Výkonný model MB1 Pro je i přes vysoké otáčky velmi tichý a jeho výhodou je také to, že se Vám při masáži neklepou ruce a nezpůsobují tak třes ve Vaší paži. Menší varianty MB3 a MB4 fungují zároveň jako powerbanky.

Masážní pistole MB4 s funkcí powerbanky

Masážní pistole MB4 s funkcí powerbanky

Provozní doba 3-4 hodin, Baterie Li-ion 2000mAh.

Do e-shopu

Autor: Store MISURA

Stories

...
Monitors

Stylový přenosný monitor MISURA

Přenosné monitory jsou již běžnou součástí výbavy každého člověka, který ke své práci využívá notebook a potřebuje rozšířit stávající pracovní…

...
Monitors

Co to je Gsync, HDR nebo Power Delivery aneb parametry stolních monitorů MISURA

Stolní monitory MISURA jsou určeny jak profesionálům z oblasti grafiky nebo střihu videa, tak zapáleným hráčům počítačových her. Stejně tak…

...
Monitors

Jak připojit dva monitory k notebooku

V dnešní době se většina z nás setkává s neustálým zvyšováním nároků na multitasking. To zahrnuje práci na více úkolech…

...
Monitors

Jak správně vybrat přenosný monitor?

V dnešní době je trh přenosných monitorů bohatý na širokou škálu nabídek. Před tím, než se pustíme do nákupu, je…